27 svibnja 2019, Ponedjeljak 12:41

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

DOMAĆI PROIZVODI U EUROPSKIM AUTOBUSIMA

FlixBus kao najveći autobusni prijevoznik u Europi zadužen je za sigurno, udobno i povoljno putovanje. Ono što se ističe kod FlixBus autobusa jest preko 120 milijuna putnika u svega 5 godina te mreža autobusnih linija od 2000 destinacija kroz 28 europskih država koju se lokalnim djelovanjem nastoji iskoristiti u promociji domaćih destinacija i domaćih proizvoda. Tako se na europskim cestama mogu sresti FlixBus autobusi s motivima hrvatskih gradova, izabrati, isplanirati i rezervirati izleti još za vrijeme vožnje zahvaljujući suradnji s tvrtkom Combis, dok će se ovog vikenda moći iskušati i čokolade domaćeg proizvođača čokoladnih delicija obitelji Reizl iz Sesveta, Vrsna čokolade. U članku prenosimo priopćenje za medije.

1551862163158
++ FlixBus podržava domaće proizvođače te koristi svoju široku mrežu autobusnih linija za predstavljanje domaćih proizvođača

++ Nakon suradnje s Combisom i promocije hrvatskih turističkih destinacija u FlixBusu, slijede Vrsna čokolade iz domaće proizvodnje

˝S obzirom na to da smo globalni brend, ali s utjecajem regije u kojoj djelujemo u interesu nam je iskoristiti ovu široku europsku mrežu linija s brojnim putnicima i turistima za lokalnu promociju naših destinacija, ali i promociju hrvatskih domaćih proizvoda. Upravo smo se u ovoj kombinaciji pronašli s obitelji Reizl koja će najfinije čokolade iz domaće proizvodnje ponuditi putnicima na degustaciju, a time i stranim turistima koji se zateknu u autobusu u smjeru Zadra i Splita.˝ – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću FlixBusa.

Vrijeme provedeno u autobusu koristimo za promociju hrvatskog turizma

Novom suradnjom, zahvaljujući Franu i obitelji Reizl, vlasnicima privatne proizvodnje čokoladnih delicija u Sesvetama pod imenom Vrsna čokolade, putnicima FlixBusa ovog će se vikenda 2. i 3. ožujka omogućiti degustiranje nekih od najboljih domaćih čokolada. Ručno pripremljena i obrađena čokolada stopljena s domaćim sastojcima poput lavande, meda ili cvijeta soli čeka u FlixBusu domaće putnike, ali i turiste koji se nađu na putu. Ruby čokolada, najnoviji tip čokolade u svijetu koji se po prvi puta pojavio u Hrvatskoj zahvaljujući upravo Vrsna čokoladama, uz mliječnu i tamnu čokoladu bit će u izboru čokoladnih delicija. Predivnom rozom bojom, Ruby čokolada osvaja i svojim osebujnim i voćastim okusom koji dolazi iz kakaa Ekvadora, Obale Bjelokosti i Brazila.
˝Drago nam je što ćemo s FlixBusom, osim do mnogih lijepih destinacija, svakoga tko kuša naše proizvode provesti i uvesti u fini svijet pomno probranih hrvatskih čokolada i okusa koje sa sobom nose. Osim što će moći isprobati neke od naših čokolada, putnici će moći odmah i naručiti svoje čokolade putem online prodaje. ˝ – izjavio je Fran Reizl, voditelj proizvodnje Vrsna čokolade.

Vrsna čokolade
Vrsna Chocolates nastala je nakon višegodišnjeg sna o finoj hrvatskoj čokoladi, takvoj čokoladi kakvu bi svatko volio dobiti ili nekome pokloniti. Čokolada je izrazito visoke kvalitete, a uz dodavanje domaćih sastojaka kao što su domaći med, lješnjaci, lavanda, cvijet soli i drugi čokolada postaje posebno fina delicija. Proizvodnja Vrsna Chocolates nalazi se u Sesvetama u Zagrebu gdje se čokolada ručnim pripremanjem i obradom stapa s drugim sastojcima kako bi stvorila jedinstvene okuse. S obzirom na to kako postoji potreba za većom pristupačnosti svim ljubiteljima vrhunske čokolade svi se proizvodi mogu pronaći u web shopu www.vrsna-chocolates.eu a moguće su i personalizirane narudžbe u vidu poslovnih poklona, darova za vjenčanja i razne druge prigode.

O FlixBusu
udoban i zeleni način putovanja diljem Europe dostupan svačijem džepu. Zahvaljujući mrežnom planiranju i izvrsnom hi-tech pozadinskom sustavu, FlixBus nudi 300.000 autobusnih veza dnevno u 2.000 destinacija i 29 zemalja te predstavlja najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija. Osnovan u Njemačkoj, start-up od samih je početaka prigrlio iskustvo i kvalitetu regionalnih malih i srednjih poduzeća te s njima uspješno surađuje. Sa sjedištem u Berlinu, Münchenu, Parizu, Zagrebu, Milanu, Stockholmu, Amsterdamu, Aarhusu, Budimpešti, Madridu, Bukureštu i Pragu FlixBus timovi bave se mrežnim planiranjem, korisničkom podrškom, kvalitetom, marketingom i prodajom, kao i procesom planiranja poslovnog i tehnološkog razvoja. Regionalni autobusni partneri, koji su najčešće obiteljska uspješna poduzeća građena na generacijama uspjeha, odgovorni su za svakodnevno obavljanje prijevoza putnika i flotu zelenih autobusa, koji se odlikuju najvišim standardima udobnost i sigurnost. Inovacija, poduzetnički duh i snažan međunarodni brend u kombinaciji s iskustvom i kvalitetom tradicionalnog autobusnog poduzeća, čine snažnu mrežu autobusnih linija unutar Europe. Ovaj jedinstveni međunarodni poslovni model omogućio je zelenim FlixBusevima milijune putnika iz cijele Europe te stvorio tisuće novih radnih mjesta. www.FlixBus.hr/tvrtka

.

Izvor : FlixBus
Datum objave : 28.02.2019.