21 listopada 2017, Subota 4:00

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

KINO NAJAVE FILMOVA U KOLOVOZU 2016.

U hrvatska kina u mjesecu Kolovozu 2016. dolazi 8 zanimljivih filmova koje bi trebalo pogledati : Odred otpisanih, Pete i zmaj, Spašavaj se tko može, Zločeste mame, Ben Hur, Nerve, Tajni život ljubimaca i Ruke od kamena.

.

2016-08-05_12.30.21

.

1.ODRED OTPISANIH (SUICIDE SQUAD)

Krećemo sa poslasticom za sve fanove stripovskih superheroja. Međutim, film “Odred otpisanih” ima jedan obrat, u njemu su superheroji negativci. Skupina različitih živopisnih “zločestih” dečkiju i cura se nalaze u zatvoru visoke sigurnosti. Međutim dobivaju priliku za iskupljenje kad ih regrutira vladina agentica Viola Davis za tajni opasni zadatak. Grupa kreće u pogibeljnu misiju koja je preopasna za obične snage vojske i policije, u zamjenu za određene povlastice, ako uspiju preživjeti. U filmu se pojavljuju Batman i Joker. “Moram pogledati” film.

.
2.PETE I ZMAJ (PETE’S DRAGON)

Godinama stari drvorezac Robert Redford oduševljava lokalnu djecu svojim pričama o ljutom zmaju koji boravi duboko u šumama američkog sjeverozapada. Za njegovu kćer Bryce Dallas Howard koja radi kao šumska rendžerica te priče su samo obične izmišljotine… sve dok ne sretne dječaka Petea. Pete je desetogodišnji dječak bez obitelji i doma koji tvrdi da u šumi živi sa svojim najboljim prijateljem divovskim zelenim zmajem koji se zove Elliott. Prema Peteovom opisu zmaj Elliott se čini nevjerojatno sličan zmaju iz priča starog Redforda. Bryce uz pomoć djevojčice Natalie kreće otkriti odakle Pete dolazi i ima li ikakve istine u toj priči o zmaju.

.
3.SPAŠAVAJ SE TKO MOŽE (SKIPTRACE)

Jackie Chan je detektiv iz Hong Konga koji godinama prati opasnog kineskog kriminalca Wonga. Kada Jackijeva nećakinja upadne u nevolje s Wongovim kriminalcima, Jackie će morati pronaći jedinog čovjeka koji mu može pomoći, a to je američki kockar Johnny Knoxville. Ako ste gledali “Jackass” onda znate tko je Johnny Knoxville i da je on loša ideja.

.
4.ZLOČESTE MAME (BAD MOMS)

Mila Kunis svoju obitelj stavlja na prvo, drugo i treće mjesto. Ona na prvi pogled ima savršen život : dobar brak, natprosječnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njezin djetinjasti muž, djeca i njezin idiotski šef je uzimaju zdravo za gotov. Ona se stalno trudi udovoljiti im, ali nikada nije dovoljno. Kada ju alfa majke u školi njezine djece malo iznerviraju, Mila zbog svega konačno pukne. Dobra Mila postaje zločesta Mila i to jako brzo. Još joj se pridružuju i druge dvije preopterećene mame kako bi se oslobodile odgovornosti i upustile u divlju i slobodnu avanturu, suprostavljajući se tako drugim savršenim mamama.

.
5.BEN HUR

Film je nova adaptacija romana “Ben Hur” i remake velikog hita iz 1959. s Charltonom Hestonom koji je osvojio čak 11 Oskara. Priča o suparništvu Jude Ben Hura i Mesale, rimskog zapovjednika koji ga lažno optužuje za pokušaj atentata na rimskog upravitelja. Ben Hur ostaje bez titule i žene koju voli, te biva zarobljen na rimskim galijama. Nakon godina provedenih na moru, Ben Hur se vraća u domovinu i traži osvetu.

.
6. NERVE

Srednjoškolka Emma Roberts živi prema pravilima i rijetko se usudi napraviti nešto avanturistički. Pod pritiskom prijatelja započne igrati online igricu “Nerve” i odluči se prijaviti za samo jedan izazov koji se čini kao bezopasna zabava. No kada ju adrenalin i natjecateljski duh povuku dublje, igra postaje sve opasnija.

.
7.TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA (THE SECRET LIFE OF PETS)

Animirana komedija o životu kućnih ljubimaca koji se događa nakon što njihovi vlasnici odu na posao ili u školu.

.
8.RUKE OD KAMENA (HANDS OF STONE)

Biografska priča o legendarnom boksaču Robertu Duranu nadimka “Ruke od kamena” i njegovom jednako legendarnom treneru Ray Arcelu (kojeg glumi legendarni Robert De Niro). Film prati kako su njih dvojica promijenili jedan drugome živote u Duranovoj boksačkoj karijeri punoj uspona i padova.

.

.

Izvor : Voice From Croatia
Autor : Tomislav Drmić
Datum objave : 08.08.2016.