20 listopada 2017, Petak 9:37

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

KINO NAJAVE FILMOVA U OŽUJKU 2017.

U hrvatska kina u mjesecu Ožujak 2017. dolazi 8 zanimljivih filmova koje bi trebalo pogledati : Bostonski heroji, 9.Život Louisa Draxa, Kapetan Fantastični, Kong : Otok lubanja, Logan, Ljepotica i zvijer, Power Rangers i Šutnja.
.

IMG_20170318_212110

.
1.BOSTONSKI HEROJI (PATRIOTS DAY)
Radnja filma prati istiniti događaj iz 2013. o terorističkom napadu za vrijeme Bostonskog maratona, kada su eksplodirale dvije bombe postavljene nedaleko od završne linije. Mark Wahlberg i John Goodman igraju uloge stvarnih bostonskih policajaca koji su tog dana sudjelovali u spašavanju i potrazi za teroristima.


.
2.9.ŽIVOT LOUISA DRAXA (9TH LIFE OF LOUIS DRAX)
Nakon što preživi tešku nesreću pada s litice, devetogodišnji Louis Drax postaje pacijent slavnog neurologa doktora Allana Pascala. Pascal u očajničkom pokušaju da rasvijetli čudne okolnosti nesreće koristi nesvjesno stanje dječakovog uma u kojem se miješaju mašta i stvarnost i istražuje same granice šestog čula.

.
3.KAPETAN FANTASTIČNI (CAPTAIN FANTASTIC)
Jedna neobična obitelj sa šestero djece i osebujnim ocem Viggom Mortensenom, živi duboko u američkoj šumi, daleko od moderne civilizacije. Djeca su odgajana u posve posebnom duhu i skladu s prirodom. No kada ih iznenada zadesi tragedija i ostanu bez voljene majke, moraju se spustiti u normalan svijet koji ne poznaju pa počinju pravi problemi.

.
4.KONG : OTOK LUBANJA (KONG : SKULL ISLAND)
Ekipa istraživača odlazi na nepoznati i neistraženi otoku u Tihom oceanu ne znajući da su ušli u prostor mitskog Konga. Akcijska avantura na lijepom ali jako opasnom otoku počinje.

.
5.LOGAN
Hugh Jackman se ponovo našao u ulozi Logana koji se pretvara u X-Mana Wolverina. Stripovska akcija je smještena u 2024.godinu u kojoj Logan i profesor Xavier moraju poraziti korporacijskog vođu Essexa koji vodi svijet u propast. Logan će uz pomoć djevojčice Laure koja je ženski klon Wolverine morati pobjediti zlog Essexa.

.
6.LJEPOTICA I ZVIJER (BEAUTY AND THE BEAST)
Disney je snimio igranu adaptaciju svog animiranog klasika o ljepotici i zvijeri. Emma Watson je ljepotica koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Emma se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se krije iza Zvijerova strašnog izgleda.

.
7.POWER RANGERS
Pet običnih tinejdžera moraju postati superheroji kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. Kako bi to učinili morati će prevladati svoje osobne probleme i udružiti se kao Power Rangersi.

.
8.ŠUTNJA (SILENCE)
Film velikog redatelja Martina Scorsesea o Jezuitima koji su u 17.stoljeću riskirali život da donesu kršćanstvo u Japan. Putujući u Japan, dva se svećenika suočavaju s nasiljem i progonima, da bi došli do svog mentora i širili kršćanstvo.

.
.
Izvor : Voice From Croatia
Autor : Tomislav Drmić
Datum objave : 18.03.2017.