20 listopada 2017, Petak 9:31

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

KINO NAJAVE FILMOVA U PROSINCU 2016.

U hrvatska kina u mjesecu Prosinac 2016. dolazi 8 zanimljivih filmova koje bi trebalo pogledati : Himalaja, Infiltrator, Rogue One : Priča iz Ratova Svjetova, Zašto baš on?, Assassin’s Creed, Skrivena ljepota, Underworld : krvavi ratovi i Putnici.

.

img_20161210_155907

.
1.HIMALAJA (THE HIMALAYAS)

Film temeljen na istinitom događaju o poznatom planinaru Hong-Gilu koji kreće na Mount Everest kako bi vratio pokojna tijela svojih prijatelja planinara. Unatoč upozorenjima i svojoj ozljeđenoj nozi Hong-Gil povede ekspediciju na Himalaje i suočava se s najvećim izazovom u svojem životu.

.

2.INFILTRATOR (THE INFILTRATOR)

Film „Infiltrator“ se temelji na autobiografiji Roberta Mazura, federalnog agenta koji se tokom osamdesetih infiltrirao u narko kartel Pabla Escobara gdje je proveo pet godina na tajnom zadatku među vodećim kriminalcima i švercerima droge u Kolumbiji. Navedenog federalnog agenta glumi sjajni Bryan Cranston koji je uspio steći povjerenje Escobarove desne ruke Benjamina Bratta, a njegov rad je rezultirao podizanjem 85 optužnica protiv narko bossova i korumpiranih bankara koji su prali novac za Escobarov kartel.

.

3.ROGUE ONE : PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA (ROGUE ONE : A STAR WARS STORY)

Iz Lucasfilma dolazi prvi film serijala Ratovi zvijezda sa samostalnom pričom. Rogue One : Priča iz Ratova zvijezda je potpuno nova epska pustolovina. Grupa neočekivanih junaka udružuje se u misiji na kojoj moraju ukrasti nacrte za Zvijezdu smrti, najmoćnije razaračko oružje Carstva. Obični ljudi odlučuju činiti izuzetne stvari i pritom postaju dio nečega većeg od njih samih.

.

4.ZAŠTO BAŠ ON? (WHY HIM?)

Bryan Cranston je strogi otac, a James Franco je čudan multimlijunaš koji se zaljubljuje u njegovu kćer Zoey. Ova komedija je klasična priča o strogom ocu koji upoznaje dečka svoje kćeri kojeg ne odobrava. Radnja prati obitelj Cranston koja za vrijeme praznika dolazi u ogromnu kuću budućeg zeta Franca opsjednutog neobičnim stvarima i navikama. Franco polako zadobiva povjerenje svih osim budućeg punca, čiji mu je blagoslov potreban da bi zaprosio njegovu kćer.

.

5.ASSASSIN’S CREED

Film je temeljen na planetarno popularnoj igri Assassin’s Creed u kojoj Michael Fassbender putem nove genetske tehnologije dobije sjećanja svojeg pretka Aguilara u 15.stoljeću u Španjolskoj. Nakon otkrića da potječe iz tajnog društva plaćenih ubojica Assassina, Fassbender krene uništavati organizaciju Templara koji ugrožavaju današnji svijet.

.
6.SKRIVENA LJEPOTA (COLLATERAL BEAUTY)

Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka Willa Smitha zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlači iz svoga dotadašnjeg života. Njegovi kolege među kojima su Kate Winslet, Keira Knughtley, Edward Norton i Helen Mirren smišljaju plan kako da se Will suoči sa tugom koju osjeća.

.

7.UNDERWORLD : BLOOD WARS (UNDERWORLD : KRVAVI RATOVI)

Kate Beckinsale vraća se ulozi vampirice koja je protjerana iz vlastitog vampirskog plemena. Kate se udružuje s novom skupinom misterioznih nordijskih vampira. Kako je vremena sve manje, ona će se morati odlučiti želi li se boriti za stare ili nove saveznike u epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda nitko ne ostane živ.

.

8.PUTNICI (PASSENGERS)

Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika Chris Pratt i Jennifer Lawrence budi se devedeset godina prerano nakon što se svemirski brod pokvari. Chris i Jennifer su suočavaju s činjenicom da će ostatak života provesti na tom svemirskom brodu, a zatim se pojavljuju i uzajamne simpatije između njih dvoje. Međutim ubrzo otkrivaju da se brod nalazi u smrtonosnoj situaciji i njih dvoje će morati raditi zajedno kako bi spasili brod i ostale putnike.

.

.

Izvor : Voice From Croatia
Autor : Tomislav Drmić
Datum objave : 10.12.2016.