23 siječnja 2020, Četvrtak 12:48

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

VOICE FROM CROATIA.COM je jedinstven i neovisan multimedijalni izvor vijesti i zanimljivosti s područja Hrvatske i svijeta vođen mladom i poletnom ekipom ljudi željnih afirmacije i mijenjanja svijeta na bolje.

Bit ćemo u korak s vremenom i donositi na svojim stranicama ono što zanima mlade, ambiciozne i zrele korisnike vijesti iz svijeta politike, znanosti, gospodarstva, sporta, glazbe, vjere, mode, … i humora.

Želimo, u suradnji s vama, ponuditi ono najbolje za svakog čovjeka, koji želi živjeti u pravednijem, tolerantnijem i humanijem društvu, noseći poruku kršćanske nade i optimizma u ovim tegobnim i turobnim vremenima današnjice.

Nudimo vam svaki oblik suradnje u kojom možete pokazati svoje ideje, proizvode, usluge; sve ono na što ste ponosni, što ste stvarali i što želite podijeliti i ponuditi drugima. Neka naša komunikacija bude dvosmjerna i plodonosna uz ostvarivanje obostranog interesa čineći tako naš portal bogatijim i sadržajnijim, a vaše proizvode i usluge dostupnijm potencijalnim korisnicima uz dogovorenu cijenu oglašavanja na određenoj poziciji (I. – VI.).

S poštovanjem,
VOICE FROM CROATIA

Marketing podloga1