23 siječnja 2020, Četvrtak 12:02

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

O NAMA

.

Poštovani posjetitelji portala „Voice From Croatia“ obraćamo vam se s nadom da ćete biti otvoreni prema Glasu iz Hrvatske. Taj glas je upućen vama u domovini i svijetu, izriču ga mlade i ambiciozne osobe, željne podjeliti svoje misli s ljudima koji razumiju naš jezik i koji dijele naše ideje.

 

Portal je multimedijalno sredstvo pomoću kojeg ćemo uspostaviti međusobnu komunikaciju sa svima kojima je stalo do interesa čovjeka kao pojedinca; interesa obitelji kao osnovne stanice društva; interesa domovine u kojoj pojedinac oblikuje svoj nacionalni identitet i interesa svijeta u kojem čovjek ostvaruje svoju ovozemaljsku misiju stvoren na sliku i priliku Božiju.

 

Na našim stranicama stoga ćete naći različite teme koje će biti vođene ostvarenjem ovih interesa, a da bi u tome bili što uspješniji, svjesni smo, da je nužna komunikacija između uredništva i posjetitelja, stoga želimo aktivan  doprinos onih koji budu posjećivali naš portal. Svaka pomoć bit će dobrodošla i svaki pozitivan pomak u ostvarenju toga cilja bit će naš zajednički uspjeh!

 

Posebno će nam biti drago ukoliko dođe do komunikacije iseljene i domovinske Hrvatske jer smatramo da je Hrvatska ono što nas veže i okuplja, a ostvarenje njenih interesa u političkom, ekonomskom, socijalnom i svakom drugom pogledu je zalog života u Hrvatskoj, ostanku njenih građana i povratku onih, koji su otišli iz različitih motiva u svijet, da bi se vratili i mogli u njoj ostvariti svoje ljudske ambicije.

 

Stvorimo takve uvjete kako bi se ostvarili snovi svih onih koji su sanjali Hrvatsku i dali svoje živote da bi postala ravnopravni međunarodni subjekt u zajednici država i naroda cijeloga svijeta. Neka nas neobeshrabri naša skromnost i naša malenkost, zajedno smo jaki, to pjesnik najbolje zna:

 

Teče i teče, teče jedan slap;

Što u njem znači moja mala kap?

 

Gle, jedna duga u vodi se stvara,

I sja i dršće u hiljadu šara.

 

Taj san u slapu da bi mogo sjati,

I moja kaplja pomaže ga tkati.

 

S poštovanjem,

Uredništvo portala “Voice From Croatia”