18 kolovoza 2019, Nedjelja 7:47

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

RAŠKOVIĆ SE ODUPRO UCJENAMA, A PETROV NIJE

Smatrajući jednako zrelim, savjesnim i ozbiljnim osobama izabrane zastupnike Hrvatskog sabora gospodu Mirka Raškovića i Božu Petrova, ne možemo a ne zapitati se, kako to da gosp.Rašković nije podlegao ucjenama, a da gosp. Petrov je?  Ako se Raškoviću prijetilo skidanjem glave ne bude li dao svoj potpis za koaliciju Hrvatska raste i on nije pristao na ucjenu, s čime se onda prijetilo prema Petrovu ako je podlegao ucjenama?  Možemo samo pretpostaviti! Iz opreza ne ćemo pogađati, jer čini nam se da su se opet vratila olovna vremena u Hrvatsku i da je bolje šutjeti, nego se izlagati nemirima. Ovaj postizborni period obilovao je do sad neviđenim u hrvatskoj demokratskoj političkoj povijesti, tako da se iole moralnom i poštenom hrvatskom čovjeku gadi i povraća na spomen riječi politika.

 

2015-12-20_10.43.25

 

Vratiti u politički život čovjeka koji je odustao od daljnjeg sudjelovanja u političkom natjecanju za formiranje vlasti šamarajući oko sebe sve neistomišljenike, nazivajući ih najpogrdnijim riječima uvreda koje se mogu pripisati političkom protivniku i budućem savezniku, to samo može umno poremećen čovjek, što se nadamo da Petrov nije, ili ucijenjen čovjek, što zasigurno Petrov jest.

Ako nije ucijenjen neka si objasni gosp. Petrov sebi, nama ne treba, jer nam je sve znano, kako može formirati buduću vladu s čovjekom koji jedan dan kategorički izjavljuje kako samo dva čovjeka imaju legitimitet mandatara u formiranju nove vlade, Karamarko i on, da bi drugi dan dodao i njega, to jest Petrova s kakvim takvim legitimitetom, a treći dan da legitimitet mandatara vlade može imati i osoba koja uopće nije bila aktivni sudionik na izborima, to jest nestranačka osoba i osoba neizabrana u Hrvatski sabor?

S kojim pravom, ako nije ucijenjen gospodin Psihijatar,  vraća u politički život osobu arogantnih izjava kako njemu prvenstveno pripada legitimitet u formiranju nove vlade, iako nije izborni pobjednik, pa ni relativni pobjednik izbora, kao da se legitimitet za mandatara vlade stječe samim činom izbora u mogućeg saborskog zastupnika, a ne prikupljenim potpisima natpolovične većine svih zastupnika izabranih u Hrvatski sabor, te koji dijeli lekcije cijeloj javnosti putem mainstream medija danima i tjednima, a oni sve te činjenice prešućuju, kao da im znano nije?

Neka si objasni, ako nije ucijenjen  gospodin Psihijatar, kako to da njegovog stranačkog kolegu Podolnjaka budući saveznik jučer predlaže za predsjednika Sabora, a danas ga javno izvrće ruglu i sramoti na otvorenoj sceni o mijenjanju različitih političkih stranaka  i promjeni prezimena srpskog u hrvatsko?   I svi antifašisti, antirasisti, sve “nevladine” udruge, šute praveći se kao da nisu čuli zajedno sa Vama, gospodine Psihijatre!

Kako protumačiti odijevanje budućeg partnera u vladi kad ide na razgovore u europske institucije, odijeva se u elegantna odijela i kiti kravatom, a kad ide na razgovore s političkim partnerima u Hrvatskoj i u ured Predsjednice odijeva se k’o klošar na tržnici, ako ne bahatošću, prezirom i omalovažavanjem svih institucija države kojom će upravljati zajedno sa Vama?

Ovo su samo neki od niza bisera koji krase Vašeg budućeg glavnog suradnika u vođenju ove napaćene i siromašne zemlje koja ničim to ne zaslužuje, gospodine Psihijatre !

 

Sve za vlast, a vlast nizašto!

 

 

MOST      SDP      (NE, potpisati, DA) – gdje izbrisati zarez gosp.Psihijatre?

 

 

Izvor : Voice From Croatia

Autor : Zvonimir Horvat

Datum objave : 20.12.2015.