26 siječnja 2020, Nedjelja 12:38

728×90
728×90
728×90
728×90
728×90
728×90

UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na stranice portala „VOICE FROM CROATIA.COM“ koji vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja portala uz dolje navedene Uvjete korištenja.

Portal „Voice From Croatia.com“ sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge stranice.

Dokumenti, podaci i informacije koji su objavljeni na stranicama portala ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala. Podaci i informacije objavljeni na našim stranicama mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala „Voice From Croatia.com“ i podliježe tužbi.

Portal “Voice From Croatia.com” poštuje privatnost svojih posjetitelja. Podatke o korisniku neće davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

Autorska prava

Portal „Voice From Croatia.com“ polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bez odobrenja vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe tužbi.

Izmjene uvjeta korištenja

Portal „Voice From Croatia.com“ zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku.